Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen i samband med att dikten skrevs... även ljudfilen


Stillsamt en vårvind (Haiku)

tänk att det rör sig
ja, sakta det kryper fram
spirande grönska

än vilar värmen
bistra nätter ihärdigt
bevarar det grå






Bunden vers (Haiku) av Lethra
Läst 481 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-30 12:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berörs av den starka känslan i orden.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lethra
Lethra