Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Jag är uppe än, ser solen gå ner i starka färger. Smeker dig försiktigt över dina runda små kinder, dina andetag är svaga, knappt hörbara. Jag räknar dina hjärtslag och blåser dig i det eldröda håret.
Att du finns, att du lever, gör så att jag orkar. Orkar med det som händer runt mig, i mig. Långsamt lägger jag min hand i din sovande och du trycker den hårt.
Vad du än gör och vad du än finns, berätta för mig, jag finns för dig, bara för dig.
Jag lämnar dig aldrig, sviker dig aldrig.
Aldrig som han gjorde. Han med dom mörka ögonen, han med dom ilskna ögonen.
Du har hans ögon, men mitt hjärta.
Men han är borta, han finns inte mer.
Nu är det du och jag, du och jag min flicka.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-06 22:00



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Jättefin kärleksförklaring.
Även om jag tror att den hade blivit bättre utan det där om honom.
Gillar.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag