Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ONDA SOM INTE VILL GE SIG

jag är trött och ledsen
orkar snart inte med själv

att alltid ha värk någonstans
dom dagar den ger med sig

är jag glad ja rent av lycklig
så kommer dagar som nu

jag önskar att det kunde finnas
lite hjälp och lindring

men tyvärr får jag ha det så här
varje dag finns tanken

snart jag ger upp

en värk som inte går att beskriva
som vandrar runt i kroppen

tårarna rinner jag låter dom rinna
det lättar på trycket inom mig

snart ska jag sova

med hopp att den nya dagen blir
bättre än den som varit

att jag kan få känna lite ljus
i det mörker som drabbat mig nu





anits 7 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-07 23:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Smärta är tuff att leva med....hoppas du snart får en lindring
2010-10-10

  Anya VIP
Så känslosamt och starkt. hoppas din värk lättar!
2010-10-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fint skrivet. =) Bördor man inte själv valt att bära är extra tunga men konstigt nog klarar vi mer än vi tror. =) Känner med dig och hoppas morgondagen blir bättre.
2010-10-08

  Catharina Edin VIP
Värk är något hemskt att leva med. Hoppas du mår bättre idag, vännen.
Tack för bänkbilden!
2010-10-08

  poetryGirl
hjälper inte värktabletter?Bra skrivet...
2010-10-08

  Bibbi VIP
Min önskan och mitt hopp att det ska ljusna.

Massor av kramar!
2010-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Sömnen är en tillflykt även för mig. Men den främsta och bästa refugen är ändå urtidens Gud.
2010-10-08

  Eva Helene VIP
Ett svårt lidande, men jag hoppas att den nya dagen kommer med lindring.
2010-10-08

  arja savela
Kära du vad jag känner med dig! Jag upplever mitt liv precis som du beskriver, jag känner igen varje bokstav!
Kram Arja
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP