Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker min vän

Du är vacker min vän
därför att du kom ut
på andra sidan
skadad, men vid liv kom du ut
fortfarande stående
i en ring av ljus
mot mörkrets tentakler
Där deras skrik och jämmer hörs
Det mörker som tidigare hyste dig
Men du är vacker
trots dina sår och din rädsla
dina sår som de och du skapat
Men de läker
Och du med dem
Du är vacker min vän
därför att du kom ut
på andra sidan.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten