Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har slutat tro

Fryser men vinet värmer
mig allt mer

Tankarna blir suddigare
även minnena

Tårarna sluta rinna för
en stund

Dimman kommer närmare,
blundar

Ska inte somna, bara vila
någon minut

Slippa känna smärtan,
allt det där

Har slutat tro, även på
mig själv..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 941 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-08 22:48



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackert Emme..missat denna...riktigt bra!
2010-11-23

  Lars E Jönsson
Du är så....................bra. Känner igen mej själv i dina ord, hur kan du veta
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP