.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Tackla mig

 

 

 

Zick zackande

bland icke vadderade

trubbiga sanningar

 

har utskiljningslöst

gjort mig

till en smidig springande och farlig målgörare,

 

i en match jag helst skulle vilja förlora.

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-09 10:40



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är väl så att somliga matcher kanske inte är värda att vinna...det får du till på ett ypperligt vis i denna text...jättebra du!:-))
2010-10-09

  etthjärtaäralltidrött
Så sant!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar