Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetning av tidigare text


Att skiljas

Ett rö för vinden
en sliten fras
så känns mitt liv

en tår på kinden
ett liv i kras
så blev mitt liv


Jag svajar till
men står dock kvar
har jag ett liv

vet ej vad jag vill
vet ej vad jag har
vad för ett liv


Jag som är stark
jag som är svag
finns det mer liv

ett vitt pappersark
din vilja din lag
finns nytt liv




Fri vers av Lizzi
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzi