Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslut mig






Min åtrå efter dig...



Kroppsligt

Mentalt

Intellektuellt

Emotionellt

Verbalt





... Den erövrar mig.








Fri vers av Erika Olsson
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 11:01



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Välbeskrivande och igenkännande.
Snyggt!
Gillar.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson