Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslugn


Solen leker över din nakna hud.
Dansar, spelar gränslösa symfonier på renheten
som du utstrålar.
Skriver osynliga ord,
ord på främmande språk
från främmande platser.


Blek hy som skyddar ditt sköra innandöme.


Bröstkorgen rör sig långsamt
när dina lungor fylls av luften
som omsluter oss.
Luften som vi andas.
När dina lungor fylls av luften
som försonar oss.


För inom stunden kantad av lugnets eufori





andas vi varandra.





Fri vers av Erika Olsson
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 17:05



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
vacker, trevande, lugnande, omskakande.. men mest, helt enkelt väldigt vacker.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson