Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psalm 1:1

Låter ljuset bli till livets hav
Låter kärleken bli evighetens nav

Dagen spänns ut i ljummet segel
Hoppet blåser ut all tvivel
Låter längtan styra rodret
Och sent om siden somnar dagen in
Efter ett gott livsverk




Fri vers av backsippa
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 20:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om alla människor skulle våga följa sin innersta längtan skulle de söka Jesus av hela sitt hjärta.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa