Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till oss alla

Livet tar den ena i handen och säger: Välkommen
Livet tar den andra handen och säger: Adjö

Där någonstans befinner vi oss




Fri vers av backsippa
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-09 21:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kvinnan föder grensle över en grav.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa