Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är vi på väg?

Vart är vi på väg
kampen för jämlikhet och rättvisa
har tappats bort på vägen
de forna orden
har tappat innebörd

Vi behöver ständigt påminnas om
det nyligen förflutna ur vilken dåtida arbetare
tog avstamp och kraft
för att bygga ett samhälle för alla

Delar av detta samhälle
håller idag på att säljas ut
tillväxt har blvit kampordet
marknaden styr
inte människorna

Kanske är det dags att återigen
fånga orden jämlikhet och rättvisa
och ge dem innebörd.

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-10-10 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP