Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulptur

Stålet

som står av silver

hårt och precist

rakt, vackert och koncist

mot det bruna, varma, jordens färg

människan

och skapelsen.




Fri vers av åkeojag
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag