Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttalade tydliga ord

 

 

 

Gångvägstunnel

ekot av nerviga meningar,

utslungade på taggade väggar

på torra läppar suttit spända,

 

efter hörsammat dem utom

väcker det dött inom

som varit dövt för min gråt

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-10 22:47



Bookmark and Share


  sulimaa
På något sätt så kommer livet tillbaka sedan...man vaknar..så bra skrivet!
2010-10-12

  poetlinan
Denna berör mig, sorgset fint.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar