.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Tidsdilatation

 

 

 

Långvariga sinnesstämningar som till exempel sorg och

depression. Som är kvarvarande fast det fysiskt inte finns

något kvar att sörja eller deppa för, har jag nu

hittat en förklaring till.

 

 

Teori:

Om man utsätts för tyngre gravitation mot själen, går tid

faktiskt långsammare. Gravitation ger upphov till

tidsdilatation, klocka går långsammare jämfört med en

klocka som befinner sig i ett område med svagare

gravitation. Alltså upplever man smärta under längre tid

än den faktiska tid som har har gått sen du sist kollade din

klocka.

 

 

Eventuellt flyttar jag till Månen slutet av oktober.

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-11 18:00



Bookmark and Share


  Lindalou
Är du på G nu? Månen är ju rund och lätt att hitta. Vinka ner till oss trista vanliga sorgliga typer som inte törs resa så långt..
2010-10-23

    prima donna
så du kan titta ned på oss andra och le i njugg alla de där mån dagarna...å andra sidan kan vi då få sola (måna) oss i din glans. nej gör inte det tellus andropar: stanna
2010-10-19

  Fallgirl
Själv vill jag att du stannar.
2010-10-12

  sulimaa
Åhh jisses...nu fick jag tänka till...kan jag boka plats på samma tur som dig??
2010-10-12

  etthjärtaäralltidrött
TAG MIG MED DIG!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar