Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är faktiskt människa

Famlar blint, vill inte ramla ner
tilliten vill inte riktigt bygga bo
magen krampar och det trycker över bröstet

Känner så väl igen bubblan
bubblan jag vill krossa med mina händer
maktlösheten och otryggheten dansar samba i mej

Försäkringskassan jag ber, bakom ert lilla ärende ,döljer jag mej
en livs levande person................




Fri vers av Lotti
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-11 18:41



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Berörs...på djupet. kram!
2010-10-19

  Christine Sabel
Gripande vackert, jag håller på dig!!!!!!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!