Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärernas scen






Alla är vi vår egen konstnär.

Någon målar himlen i blått
När den egentligen gråter i grått.

Ty så vackert av levnadskonstnären.

Någon annan gör sitt verk med stråken
i den så vackra konserten.


Sen jag, tankekonstnären …

Ska måla upp mitt mästerverk med vässad penna.

Med regnbågens färger i tomhetens bläck.


......Så börjar jag bekänna




Fri vers av Broder Jakob
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 19:08



Bookmark and Share


  Gardenwall
riktigt bra, häftiga kontraster osv osv (: tummen upp!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob