Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LEVER I DIN NÄRHET

jag känner din närhet
vet att du ser mig

du lyssnar när jag är
ledsen som ikväll

jag är trygg när du
går vid min sida

en trygghet en glädje
som stärker mig

trots tårarna som kom
men just då behövde
jag få gråta

nu känns det bättre
du tog hand mig

lät mina tårar rinna
för att läka såren
i min själ i mitt hjärta




anits 11 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-12 00:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint, skört och vemodigt.
2010-10-12

  poetryGirl
vacker
2010-10-12

  Eva Helene VIP
En trygg närvaro som läker dina sår. Fint!
2010-10-12

  Larz Gustafsson VIP
All trösts Gud, barmhärtighetens Fader, som tröstar oss i alla våra svårigheter.
Så beskriver Paulus Gud.
2010-10-12

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord.
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP