Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När glömdes budskapet bort?


I tvåtusen år

har människor missbrukat

en kort existens




Bunden vers (Haiku) av barr
Läst 724 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-27 13:01



Bookmark and Share


  ibish
snyggt, helt enkelt.
2005-11-29

    ej medlem längre
Missbruk av haiku?!?
I allafall en jättebra aforism
grattis till det!
T
2005-11-28

  Daniel_78 VIP
ah, läste denna i morse
men du föll aldrig poletten ner
läser nu igen
snyggt!
2005-11-28

  mysanpysan
så sant så sant!
2005-11-28

  Ann VIP
mycket tänkvärd, snyggt!
2005-11-27

  Lola
Genial, barr!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

barr