Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Susanne

Allting är berusat av frihet.
Att få älska dig är en nåd.
Du smeker min själs meridianer med lyssnande händer.

Elden i mig får svalka i dig,mina kärlekslågor kysser dina former och linjer.
våra kroppar utbyter mystiska extaser .

Din längtan får brinna i mig med gränslös styrka
Lustens ande dansar i mig, raderar ut
spåren av förfluten sorg.

Jag blir ny i dina ögon föds på nytt under dina händer.
Du trollbinder mig med hela ditt väsen. Som ett mantra viskar jag tyst ditt
namn. Susanne...Susanne!

Du gör mig hel,bryter min isolation med mjuka läppar.
En vacker kraftängel är du som stigit ned på moder jord,för att krypa tätt intill
hennes förlorade söner och mjukt viska sanna vackra ord om försoning med
sig själva och alltet.

Vi är upplysta kroppar i Juninatten.nakna upplysta kroppar som äter drakfrukt
till skydd av mörkret.
Fria som de första människorna på jorden.

Du smeker min själs meridianer med lyssnande händer
och jag föds på nytt i dina ögon.





Fri vers (Fri form) av kosmosindian
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kosmosindian
kosmosindian