Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till min pappa på hans 95-årsdag. Texten skriven i samarbete med mina barn Anna, Bea, Maria och Fredrik.
Foto: Eva Langrath




Minnesfragment

 

Tågresa med katter
kupé byte

 

hugga ved
på huggkubben
då känns det 
att man är stor

 

promenader
på berget
där fann vi
ett djurskelett

 

bärplockning
med matsäck

 

mask i potatislandet
stekt abborre

 

trollen som bor
på berget

 

båt tur på Varpen
badning i viken

 

korvgillning
i öppna spisen

 

stort välgödslat
rabarberstånd

 

många långa samtal
om livet

 

och en och annan
saga ibland.

 

© Eva Langrath 2010

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-13 21:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fantastisk hyllning till en älskad far.

Massor av applåder.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP