Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter regn kommer sol det stämmer så bra denna vackra höstdag


EN NY MORGON 14 OKTOBER 2010

hörde regnet slå mot rutan
mellan mina hostattacker

som gjorde det så svårt att somna
tänkte hoppas det inte övergår i snö

det kan det så lätt göra när termometern
visar några grader kallt

till slut somnade jag med regnet
mot fönstret ringande i mina öron

när jag vaknar öppnar mina ögon
ser genom persiennens springor

är det ljust väldigt ljust så jag går upp
drar upp persiennen och där skiner solen
från en molnfri himmel

det är underbart vackert det glittrar
som av silver på häggens nu nästan
kala grenar

i vattenpölarna krusar sig vattnet
så vackert när solens strålar når fram

det ser ut att bli en vacker höstdag
en dag att ta till vara och njuta av




anits 14 oktober 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-14 09:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Glädjeskrift av en vacker morgon.
2010-10-14

    ej medlem längre
Fint skrivet... blåser här mörka moln, kom en skur underkylt regn...
2010-10-14

    sajo
Men det var halkigt i morse. Stannade och fotade vid Grycken då jag åkte in imorse. Bra skrivet om denna vackra höstdag.
2010-10-14

  ULJO
Försök och njut av det fina hösten har att erbjuda. Det unnar jag dig verkligen. Fin text och bild du förmedlar.
2010-10-14

  Bibbi VIP
"det ser ut att bli en vacker höstdag
en dag att ta till vara och njuta av"

Tack för Din positiva inspiration!
2010-10-14

  aol
bara så målande vackert
2010-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Tjusig bild!
2010-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Soligt men blåsigt här. Och kallt.
2010-10-14

  Eva Helene VIP
Vackra bilder målar du denna höstmorgon, hoppas din dag blir lika ljus.
2010-10-14

  Catharina Edin VIP
Hoppas du får en toppendag!
2010-10-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig morgon att vakna till. =) Och fint skrivet för andra att ta del av. =)
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP