Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speglingar

för att behålla sitt självförtroende
när självbilden vittrat sönder
kanske egentligen blivit större
behövs inte negativa speglingar
ens svagheter har man under
allt för lång tid själv bevittnat




Fri vers av Lotti
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-14 10:15



Bookmark and Share


    liii
Bok...perfekt liv? Ett internt skämt eller bara en svag punkt?

Fin text iallafall. Härligt med fina insikter! Gick tillbaka idag och läste lite gamla insikter jag själv skrivit... Så härligt... en ny tolkning... en ny påminnelse... :)
2010-10-16

  aol
fint att ha en sån insikt
2010-10-14

    Jane S VIP
är det därför du sökt dig till faseboken, där verkar många fejka perfekta liv ;)
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!