Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

Jag är;
kraften i blommans språng från frö
vattnets kristaller som får det att växa


Jag är;
solens smekande strålar
glittrandet på insjöns krusning
fiskarnas simmande under ytan

Jag är;
vinden som dansar i lövkronorna

Jag är;
drömmen i mitt mänskliga hjärta

Jag är;
den blå himmelen en klar höstdag

Jag är;
den underbara, oerhörda kärleken

Jag är;
den första vårfågelns vingslag
den smältande isen i forsen
kattens springande på markerna

Jag är;
perfektionen i spindelnätets väv

Jag är;
kraften i lokattens språng
jag är sötman i blåbären
hallonens fulla form

Jag är;
en vacker kvinnas iris

Jag är;
en sång som sjungs under tallarnas kronor
en dans utan slut
en vandring som leder till sanningen

Jag är;
Hans barn i förening med Henne

Jag är allt i denna värld
Jag är kärlek
Jag är älskad

Jag är Människa




Fri vers (Fri form) av Linnéa Lindblom
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 13:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig
2010-10-18

  ULJO
Du är en strålande och kärleksfull människa tycker jag, som du fint förmedlar i din vackra text. Applåder i massor.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Lindblom
Linnéa Lindblom