Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Lite som galenskap


Nätter av älskog
färgar mitt sinne
rött som blodet
det som kokar så
långsamt inombords
tills det kokar över
när du gör det du gör
inte en tanke hinner
tänkas inte ett andetag
hinner andas när
hjärtat börjar rusa
när du gör det du gör
min kropp längtar
efter att upplösas
efter att känna att den
inte kan finnas om den
inte finns intill din

det är lite som
galenskap du vet

när förståndet inte
känns nödvändigt
när kroppars kollision
känns livsnödvändig
när mina händer vill
skaka om din skönhet
och ruska den över mig
som ett guldregn i natten
när jag ligger intill dig
och min kropp vibrerar
och jag hör min mun
säga att jag älskar dig
medan min kropp vill
skakas våldsamt av din
medan mina ögon vill
genomborras av dina

ja det är lite som
galenskap du vet

när man tar i för hårt för
att man älskar så hett
när man halsar sprit
rakt ur flaskan
och koketterar med
ett hjärta vildare
än sitt eget




Fri vers av SeXara
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-14 19:24



Bookmark and Share


  PPQ
äntligen nytt material love it
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara