Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST STORM

vinden fick fart på


löven och dom virvlade


runt om mina ben





anits 14 oktober 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-15 00:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kul med haiku, måste testa det mer.
2010-10-15

  Eva Helene VIP
Liten fin hösthaiku.
Jag vadar i lönnlöv härute, för tre lönnar finns i trädgården. Men löven är vackra . . .
2010-10-15

  Bibbi VIP
Så ock på min ort.
2010-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Kylans nordliga stormtrupper invaderar.
2010-10-15

  ULJO
Så mycket fina tankar och inspirationer man kan få av den bilden.
2010-10-15

    sajo
Ja det stormade rejält och löven virvlade verkligen omkring.

Bra skrivet och snygg bild.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP