Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Tillåtelse


Hon är min vän
och älskarinna
vi byter skepnad
från dag till natt
i hemlighet får hon
min hud att brinna
hennes kropp;
sinnlig skönhet
hennes hjärta;
en oumbärlig skatt

när natten andas
när ljusen brinner
när hjärtan springer
maraton intill varandras
drunkar jag i hennes
ögons mörka brunnar
skönheten förtrollar oss
till tunga andetag
famlande händer
längtande munnar

Och jag vet att
hon ser mig att
hon hör mig
och jag känner
mig så gränslös
det finns inga Nej
hon har tillåtelse
att göra vad hon vill
tillåtelse att tvinga
mig att sitta still
hennes hårdhet
ber inte om förlåtelse
den tar mig över
gränser för att jag ber
och hennes kärlek
är som hennes sinnen
den hör och den ser




Fri vers av SeXara
Läst 405 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-10-15 09:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2010-10-17

  queenia
så vackert, så sinnligt...
tack för denna vackra beskrivning av kvinnligheten...

*ros*
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara