Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMENTARER

Oförskämda och ironiska kommentarer
svarar jag inte på

Jag slutar hellre skriva här än behöver
lyssna till vad jag ska göra eller inte


anits 15 oktober 2010




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-15 17:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Nej, låt ingen förmå dig att sluta skriva här!!
2010-10-15

  arja savela
Ord har en sådan makt att man kan göra andra illa. Hoppas att du inte drabbats av ngn illvilja eller ngn besserwisser.
Strunt i dem i så fall och ta bort kommentaren.
Kram
2010-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Rätt.

Fin bild.
2010-10-15

  LassO
nä varför ska man göra de... de finns en ironisk och satirisk jävel som kommenterar mej med ibland, det roliga är att vissa skriver nästan detsamma till mej utan ironi bakom....
2010-10-15

  Bibbi VIP
Fy så arg jag blir att någon bara vågat vara oförskämd och kritisk mot Dig.

Låt Dig inte bromsas av något!

Applåd!
2010-10-15

  Catharina Edin VIP
Ta inte åt dig av något sådant, vännen!
2010-10-15

  poetryGirl
så rätt!
2010-10-15

  thyra
Nej låt inte någon tvinga dig att sluta skriva! Bry dig inte om dom som inte kan läsa och glädjas åt dina texter.
2010-10-15

  aol
kram gillar inte att någon är dum mot dej,
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP