Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker rosa färg

Vacker rosa färg
till värn för bröstets cancer
framstegets nyans




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 18:34



Bookmark and Share


  Kim VIP
Eller en färg som påstås väcka sympati, ex vid jobbsökning!
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten