Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktivoli

Initiativ
hör mig
smek

Konstruktiv
rör mig
lek

Depressiv
stör mig
svek

Destruktiv
gör mig
vek




Fri vers av Edrik
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-16 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket bra
perspektiv!
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik