Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en impuls kan förstå det sanna


Säg mig, änglar finns, gör de inte?

med smäktande honungslena stämmor
med väl drillande undertoner
som lockar och förför

sjunger för fullhals
för fulla hus
för fullpublik

smeker långhalsad gura
djuppolerad melodi
tränger undan ånger

spelar för fullt
för fulla hus
för asfull publik

dovt mullrande pukor
drejar själen
mot fulländning

spelar för fullt
för fulla hus
för asfull publik

smeker felan
tills den brister
tills det brister

spelar för fullt
för fulla hus
för asfull publik

kysser blåset
så djupt att förståndet
förgås


musikänglar finns,
gör de inte??






Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 22:49



Bookmark and Share


    deb8
Melodisk och övertygande! Skönt flyt...
2010-10-20

  Johan Bergstjärna VIP
Snyggt starkt skrivet!
2010-10-20

  tom boreland
eddie medusa
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t