Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser


Somliga vill tolka världen
i svart och vitt

Tänk om det vore så enkelt
att detta är sanningen och lösningen

Jag sitter inte inne med svaret
om nu någon gör det

Är det inte det, att det inte finns något svar
som gör det spännande att leva

Och osäkert, och att all strävan syftar till
att skapa någorlunda säkerhet och trygghet

Det är ändock nyanserna som gör skillnaden

Länge leve nyanserna

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP