Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ung .. men räds inte att skriva om döden


Egen stig



Att bära på ärr, är ett tecken på att man har levt.

Men har man inte hunnit ifatt livet …

Även om du bär på dessa ärr utanpå likt innanför.

Så skall jag övertyga dig att meningen när man dör …


Är att du har levt.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 02:07



Bookmark and Share


  M.B
fint ! :)
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob