Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i taget

Misstag är något vi människor lätt kan göra,
och vår bräckliga själ den snabbt kan förgöra.
Men av misstagens lärdom vi kommer att lära
att våra tyngda känslor blir lättare att bära.
Så misstagen är i vårt liv en del
ju mer vi lär ju mindre blir fel.

# en dag i taget #




Övriga genrer av crazy599
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-11-28 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy599