Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Understanding

Unhappiness comes unhappiness goes.
Even for my friend and for all my foes
The same, it will never be
Not for you or even for me

When day-by-day your dairy I read,
It seams to me you live in misery
Love and life is like a seed,
Understanding and comfort I give to thee.

# One day at a time #




Övriga genrer av crazy599
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-04 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy599