Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två följeslagare

En liten ängel på vår axel sitter,
skänker oss skönhet som en ädelstens glitter.
Hon ger oss en speciell personlighet,
troligtvis en del lycka...vem vet.

Men tyvärr hon en djävul till broder har,
det är han som på våra krafter tar.
Sen när vi precis fått livet på rätsida,
då tittar han fram och då får vi lida.

Frisk igår och förkyld idag,
leendes igår knäsvag idag.
Med dessa två följeslagare vi har,
skall vi leva vårt liv i alla dar.

# en dag i taget #




Övriga genrer av crazy599
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-03-16 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy599