Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i taget.....

Klockan tickar och jorden snurrar runt
Månen far förbi och vattnet blir grunt

Leva och dö är det som livet hör till
Men jag undrar hur det vore om tiden stod still

Då kunde man ju alltid tillsammans få vara
Och runt i varandras varma känslor fara

Tyvärr en önskan det kommer att förbli
När nu tiden och livet susar förbi

Därför skall vi ta vara på vår värdefulla tid
När vi nu sökandes letar efter ro och frid




Övriga genrer av crazy599
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-02-28 18:20



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Bra sagt! Lev här och nu!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

crazy599