Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLAN

Någon, någon där? Jag stannar till och ropar , vem där! ingen svarar.! Jag vänder mig om fortsätter….
Dagarna framöver går igenom min skalle…..Nu igen!? Vänder mig snabbt VEM DÄR? Ingen!
Det var nog bara en önsketanke
Men varför? Är där någon som vill mig något … en själ??
Eller det är bara min önsketanke? Att någon skall vidröra min själ……jag vet inte….
Jag vet inte , men innerst inne vill jag det nog
En själ jag kan känna i mitt hjärta… men den är ensam… så jag fortsätter.
Dag ut och dag in så finns den där… känslan…
Men varför träder den inte fram…till mig…jag är ju här…
Rör vid mig…känn på mig…jag finns ju här.. Mitt hjärta vill ju det…men ingenting.
Varför ?
varför???




Övriga genrer av crazy599
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-06-02 00:21



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Känner en ensamhet som gör så ont och jag känner igen mig såå väl...Du beskriver det så äka att det gör fysiskt ont när jag läser och då har du lyckats att förmedla på ett riktigt sätt iallafall för mig!
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

crazy599