Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

life

The life we live passes by very fast
Leaving behind the shadows past

The wonder of the future we will never know
Most likely because we live our lives too slow

# One day at a time #




Övriga genrer av crazy599
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-03-05 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy599