Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst jag väntar!

Jag går tyst
tassar ljudlöst omkring

väntar på min chans
på min tur

Varför kan jag inte få fram orden?
som jag så innerligt vill säga!

Kan inte hålla mina tankar i styr
trots allt så skymtar jag solen ibland

Tillfällen som tas ifrån mig
väntar,tassar och smyger

Har jag sagt orden?
orden som öppnar livet!

Dags för en förändring,
dags för utveckling!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-18 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja mycket man har i tanken
. Känns igen. Fint skrivet
2010-10-20

  anits VIP
Mycket vackra rader
som känns igen
2010-10-18

  Suzy med punkterna
Mmm känslan känns så igen..
Mycket väl skrivet
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin