Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
------------


.........

suck allt känns jobbigt känns som knivar över allt jag vene om jag längre orkar, men jag ha sagt till mej själv att jag ska orka jag ska orka känns som att huvudet inte orkar hela kroppen strejkar men jag drar i mig själv och säger åt mig att orka fast jag inte orkar så är det som att träna på gym man lyfter tunga tyngder för att orka samma effekt är det för mej man ha tyngder massor av tyngder som tynger i kroppen och man orka ingen tingmen gör det viktigaste välkommen till mitt liv gott folk, alltid stressad eller känner att jag gör allt så långsamt men så är det ej men så är läget , tänk då när jag måste stressa går knappt och beskriva, jag säger never say die men med det vill jag ha sagt att jag försöker så inn i helsikes mycket rent ut sagt allt man gör känns som det sista man gör men ändo det första jag är ung jag ska leva vet försöker men inte så inn i helsikes lätt, är inte lätt för en som mår bra och förstå sig på hur i helsikes svårt det är att må så här, nu ska jag vila ha jag gjort mig förtjänt till tycker jag, är glad att jag orka med min vardag iallfal, ska börja skriva lite mer här kanske bli mest dagbok men ska försöka med lite dikter med ha det så gott sålänge =)




Dagbok av Leoj
Läst 96 gånger
Publicerad 2010-10-18 19:32



Bookmark and Share

  Leoj