Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fin man yttre men inre ett rent helvete !


ytre ej synligt men men inre synligt !

inre tänker mannen underbara tankar men sen kommer dem helvetes tankarna för sig själva vad jag kan se och förstå dem men dem vill ändra på sig men det blir allrig lixom någon ordning på att och mannens tankar går över styr och det blir för mycket men han vill ändo va mannen som ha allt och kan fixa med allt men det går inte efter som att helvetes tankarna ta över styr så att då går det inte och tänka dem fina tankarna för han, mannen känner sig instängd som i en cell han satt nårra gånger och hans liv är nog kanske lite som en cell ibland är dem instängda hans tankar och dem fina som vill ut därifrån kommer ibland inte ut och då gör mannen sorgliga saker som han egentligen inte vill, men han kanske ha kvar sina fina tankar i cellen ändo kanske men det är ytterst sällan hans helvetes ord ändras till de fina och klara och inte det fula orden som bara krossar ens hjärta men man ha mannen ändo i sitt hjärta för han är en människa och han kan nog ändra på sig fast det kan ta tid hur långt är upp till han men ett tips från mej är att ta dagen som om den vore din sista glöm dina bekymer imon kommer nya och lev dagen presic som när du föddes när allt va glatt och fint och tänk inte först med huvudet utan med hjärtat för inuti ditt hjärta finns många människor som bry sig om dej och vill att du ska bli den fina mannen med ett positivt perspektiv på livet !




Fri vers av Leoj
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoj