Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kittelspirande

 

 

regndroppen

rör vid

 

din pannas mörka

är

 

läppars

snuddansnära

 

sjunker in

 

lägger ömhetsvingar

i kärlek

vidgar bröstgårds

inom värn

 

dina kinder rodnar kittelspirande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 23:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Titeln och sista meningen är enastående.
2010-10-20

  Quasimodo
Håller närheten varm och så där snuddande nära att det kittlas genom hela kroppen!!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser