Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om en berättelse

En dag när orden stannat upp
gjort halt
och blivit oformulerade

De finns inom mig
värker och moler
i väntan på
att formuleras

Till en text
med mening
och sammanhang

Framför allt en berättelse
om utsatthet och utanförskap
och vägar tillbaka
till ett liv

Texten
är en röst för människor
som varit utanför
och kommit in

Det är deras berättelse
och visar att alla har en väg tillbaka
oavsett hur krokig stigen varit

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 23:37



Bookmark and Share


  queenia
höj den rösten.. för den behövs...

*ros*
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP