Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbart är det med djur


MINA FYRFOTA VÄNNER

idag träffade jag dom igen
mina kära fyrfota vänner

det var några dagar sedan
lite mer än en vecka

så glada dom blev
och jag.........

så välkomnad

dom visar verklig kärlek
turades om att ligga på
mina fötter

så varmt och skönt det blev
många kramar och pussar
det fick jag

nu ska det inte dröja lika länge
innan vi träffas igen

min förkylning håller på
att bli bättre så då kommer
jag säkert på besök

för dessa två hundar
dom ger mig så mycket

när allt känns tungt och svårt
för så är det i livet ibland

då finns dom där ger tröst
och mycket glädje gör det
lite lättare att leva

med att bara finnas där
lägga huvudet i mitt knä
se på mig med sina vackra
bedjande ögon





anits 19 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-20 00:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fyrbenta vänner har stora hjärtan - väl skrivet!
2010-10-21

  Anya VIP
Fint och rart! Texten andas lycka.
2010-10-20

  poetryGirl
sött
2010-10-20

  Catharina Edin VIP
Vilken fin kärleksförklaring till två hundar, som kan bli ens verkliga vänner -
2010-10-20

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande text!
2010-10-20

    ej medlem längre
Ja, genom djuren får man mycket kärlek!
2010-10-20

  aol
man känner sej så utvald av dessa tillgivna vänner
2010-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiska varelser som Gud givit oss.
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP