Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter och tänker tillbaka...

Jag sitter och tänker tillbaka
på din tystnad och ditt övergivande
och jag kommer på
att det minner mycket
om när min viking försvann
den plötsliga tystnaden
det smygande ensamheten
som jag plötsligt inser
sitter bredvid mig
Du, liksom han,
försvann ur mitt liv
och jag lämnas för att undra över varför?
Två män som jag har älskat
och som jag älskar än
Ovillkorligen borta
och jag lämnas
med ensamheten
som inte ger några svar.




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-10-20 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten