Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en elegi för alla sorger denhär hösten handla om


singular


elbelysningen hjälper mej aldrig
då jag vandrar på dödsskuggans gata

precis som Lasse W hör jag en röst från satan,
\"en till för den goda saken\"
men befallningen handlar inte om öl
den handlar om
förälskelse
stjärnfall
ond
bråd
död


jag skrattar mej blind, döv, stum
känslokall och hänsynslös

...

denhär berättelsen har inget slut




Övriga genrer av serum
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-11-28 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum