Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
auktoritära personligheter


Vidgat perspektiv

Det sägs att en man med auktoritet på sitt arbete
söker en auktoritär partner
en partner som vet vars skåpet ska stå

kanske har de förnedringssex om fredagarna
kanske piskas han blodig
kanske hänger de upp varandra i en prygelställning

kanske är de ömsinta och har försoningssex
kanske matar de varandra
kanske älskar de hett under månens sken

Partnern kanske arbetar som biljettkontrollant på SJ
och behöver prygla sin man innan lägg dags för att stå ut med skiten
kanske trivs de bägge som fisken i vattnet

kanske är de lyckliga

är du?









Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-20 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t