Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR NÄR KVÄLLEN BLIR NATT

det är mörkt nu
natten är här

nyss såg jag stjärnhimlen
genom fönstret

månen den strålade
så vackert ner på mig

där jag satt utan att
göra någonting

det var vackert
nu när jag ser ut
genom samma fönstret

har stjärnorna försvunnit
bakom molnen

det är flera grader kallt
torsdag går snart över i fredag

vad den har att erbjuda
det är det ingen som vet

nu har kvällen övergått till natt
jag önskar er alla en god natts
sömn med hopp om att vakna
ut vilade och nyfikna på den nya
dagen




anits 21 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-22 00:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
som natt och dag skiftar - så skiftar våra liv
2010-10-29

  aol
en rogivande fin skrift, gillas,
2010-10-22

  Anya VIP
Tack för önskan, jag tar med den till nästa natt.
2010-10-22

  ULJO
Fint och stämningsfullt som varar även dagen efter. Vacker bild.
2010-10-22

  Catharina Edin VIP
Vi såg också fullmånnen igårkväll - den lyste rakt på oss, in genom fönstret. Tack för texten!
2010-10-22

  Eva Helene VIP
Stämningsfullt i ord och bild!
2010-10-22

    sajo
Jag stod vid fönstret och jag njöt av månen som lyste upp i rummet. Bra skrivet och snygg bild.
2010-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin bild.

Det är en gåva att kunna se fram emot en ny dag utan att behöva oroa sig för dess eventuella innehåll.
2010-10-22

    AA VIP
Fint skaldat. God natt. AA
2010-10-22

    AA VIP
Fint skaldat. God natt. AA
2010-10-22

  Bibbi VIP
Önskar Dig också en god natts sömn och kram!//Bibbi
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP