Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Sena timma
ännu en dag har gått
fylld med göranden
och måsten

Fången i ekorrhjulet
snurrande runt
i allt raskare takt

Tiden flyr
Ser fram mot några dagars avbrott
och vila

Noterade också i ögonvrån
att vi haft en härlig höstdag
luktade höst

Det är viktigt att då och då stanna upp
för att inse att trots måsten och ekorrhjul
så är livet mestadels värt att leva

Utan dysterstunder
ingen glädje

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP